Afbeelding1

Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina gaan wij voornamelijk de nieuwe fitnesstrends bespreken. Deze trends zullen zowel over nieuwe oefeningen, nieuwe toestellen, nieuwe manieren van ondersteuning als nieuwe manieren van inrichting van fitnesscentra en nog veel meer gaan. Deze blog is voornamelijk bedoeld voor uitbaters van een fitnesscentra, maar deze blog kan even goed dienen ter informatie voor de alledaagse sporter.

In deze blogs gaan wij zo goed en zo snel mogelijk proberen in te spelen op wat HOT is in de fitnesswereld. Zoals hierboven al beschreven staat zal dit over verschillende domeinen gaan. Wij gaan ons baseren op wetenschappelijke artikelen en ervaringen die wij hebben met het desbetreffende onderwerp. Binnen het team van Fitness Pro hebben wij al 30 jaar ervaring met krachtsport, meer bepaald fitness. Daarnaast heeft ons team reeds 15 jaar ervaring met het uitbaten van een toonaangevend fitnesscentrum. Met al deze ervaringen binnen ons team proberen wij dan op een onderbouwde manier onze visie te geven over deze nieuwe trends.

Indien u suggesties, opmerkingen of vragen heeft over het desbetreffende onderwerp dat tijdens de blog besproken wordt, mag u ons dat altijd via mail laten weten. Wij zullen vervolgens ruim de tijd nemen om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden!

Wij hopen alvast dat jullie veel nuttige informatie gaan terugvinden in onze blog!

Fitness Pro – Your Mission, Our Goal

2000 900 Bs